duminică, 11 mai 2008

Multimim, prieteni ai Pangea Day...

Evenimentul care a adunat milioane de oameni din toata lumea, prin puterea filmului, s-a desfasurat ieri si in Bucuresti, pe terasa "La motoare".

Diversitatea programului, numarul oamenilor care au participat la realizarea proiectului au creat intr-adevar atmosfera unui eveniment de o amploare globala.

In Bucuresti, am hotarat sa-i atasam micului nostru eveniment sloganul "If people will lead, the leaders will follow." Stim ca puterea oamenilor de a crede in convingerile si pasiunile lor poate schimba lumea. Exista o singura regula universala pe care nu trebuie sa o uitam, indiferent de actiunile noastre: Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face.

Pangea Day ne-a arata cum dorinta Jehanei a devenit realitate prin intermediul a mii de oameni care au crezut in visul ei si au depasit toate obstacolele si granitele, fie ele chiar si ideologice, pentru a-l face realitate.


Iata cateva imagini Friends of Pangea Day, Bucuresti:



Multumim mult tuturor celor peste 200 de participanti si cu atat mai mult celor care au ramas aproape inghetati de frig pina la final.

Multumim de asemenea Agentia de Monitorizare a Presei, SCI, Viitor Plus, , H2O si partenerilor media care au facut acest eveniment posibil si in Bucuresti.

Multumesc Mioritics si Mihai Dragomir pentru lectia de optimism si pasiune pe care mi-a dat-o in aceste saptamani de organizare a evenimentului.

Niciun comentariu: